Új “taggal” bővült a csapatunk

Új “taggal” bővült a csapatunk

A Via Carpatia EGTC 2020 tavaszán  benyújtotta Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett pályázati felhívásán belül a   “Négy keréken a határ mentén”  című projekte.  A nyár elején ez a pályázat támogatásban részesült, amely keretén belül egy új hét személyes gépjármű vásárlására volt lehetősége a BGA Alapkezelő Zrt. támogatása által.
A kihirdetett közbeszerzés győztese az Auto Gábriel, s.r.o. Košice volt, így a Via Carpatia EGTC csapata egy új Volkswagen Tiguan Allspace gépjárművel gyarapodott. 
A gépjármű beszerzése rugalmasabbá teszi és megkönnyíti a Via Carpatia EGTC csapatának munkáját, mivel  tevékenységei nagy részét  a határon túli partnerség  építésére és segítésére irányítja. Több szolgálati utat tettünk meg a gépjárművel, mint pl. projektegyeztetések Budapesten, Miskolcon, projekt partnerek látogatása (Hidasnémeti, Encs, Gagyvendégi, Buzita, Szepsi…) ünnepélyes szerződés átadások Miskolcon a Kisprojekt Alap keretében és egyéb uticélok.  A Via Carpatia EGTC a gépjárművet promóciós eszköznek is tekinti, mivel a BGA logóján kívül a Via Carpatia logója is fel van tüntetve, így láthatóak vagyunk minden utunkon.